Onze tarieven zijn

zeer voordelig!

 

Chauffeur Amsterdam - Erkend en gemakkelijk

 

Zoekt u een chauffeur in Amsterdam? OnzeChauffeur.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van chauffeurs in de regio Amsterdam. Voor het voordelige introductietarief van 19,00 euro per uur exclusief BTW heeft u al een eigen chauffeur tot uw beschikking.

 

Onze chauffeur zal u naar de door u opgegeven bestemming brengen of u kunt ervoor kiezen dat de chauffeur de gehele dag tot uw beschikking staat. Indien u kiest voor een enkele rit, zal de chauffeur u afzetten op uw eind bestemming en zal daarna op eigen gelegenheid terug reizen.

 

De chauffeur in Amsterdam zal op de door u opgegeven begin locatie klaar staan. U zal worden gereden in uw eigen auto, waardoor u zich in een vertrouwde omgeving bevindt.

 

Om gebruik te maken van deze gemakkelijke dienst, maakt U op OnzeChauffeur.nl een reservering en u ontvangt binnen enkele minuten de bevestiging van uw reservering. Op deze reserveerbevestiging staan al uw gegevens.

 

Voor vragen over onze chauffeur in Amsterdam kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken op 020 - 333 99 05 of via info@onzechauffeur.nl.

Klik hier om online te reserveren!

of bel 24/7:
020 - 333 99 05