Onze tarieven zijn

zeer voordelig!

 

Flexibele chauffeur gezocht?

 

Ontdek en ervaar het ideale gemak van OnzeChauffeur.nl. Tijdelijk een chauffeur gezocht omdat uw huidige chauffeur niet inzetbaar is? Maak dan gebruik van de chauffeursdiensten van OnzeChauffeur.nl. Het voordeel van OnzeChauffeur.nl is dat u dankzij deze service op het korte termijn geen vertraging oploopt, omdat wij 24 uur per dag en 7 dagen voor u klaar staan!

 

Directie chauffeur gezocht? Steeds meer bedrijven kiezen voor de chauffeursservice van OnzeChauffeur.nl, vanwege het feit dat de chauffeurs kwalitatief, voordelig en flexibel zijn. U kunt heel gemakkelijk een reservering maken op de reserveerpagina. Tijdens het maken van uw reservering geeft u aan hoelaat de chauffeur aanwezig moet zijn op de locatie. Indien u voor een langere periode een chauffeur wenst te hebben, kunt u dit doorgeven via info@onzechauffeur.nl. Na het maken van uw reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging.  U betaald pas op het moment dat de dienst is uitgevoerd, doormiddel van een factuur.

 

Om de kwaliteit van de service op een hoog niveau te houden krijgt iedereen meerdere keren per jaar een training gericht op representativiteit en klant gerichtheid. Voor een overzicht van onze tarieven, klik hier.

 

Prive chauffeur of studenten chauffeur gezocht? Indien u nog vragen heeft, kunt u deze 24 uur per dag en 7 dagen in week stellen via 020 – 333 99 05.

Klik hier om online te reserveren!

of bel 24/7:
020 - 333 99 05