Onze tarieven zijn

zeer voordelig!

 

Chauffeurs gevraagd? Altijd inzetbare chauffeurs!

 

Er wordt steeds meer om chauffeurs gevraagd en bedrijven kiezen voor de service van OnzeChauffeur.nl, omdat al onze chauffeurs altijd en op een voordelige manier inzetbaar zijn. Ongeacht de tijd of datum kunt u al gebruik maken van een chauffeur voor een introductietarief van 19,00 euro per uur, exclusief BTW.

 

Bent u opzoek naar een chauffeur voor langere tijd? OnzeChauffeur.nl biedt chauffeurs voor elke gelegenheid aan. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om voor een langere periode gebruik te maken van onze chauffeurs of zelfs voor een dag.

 

U spreekt met ons af waar de chauffeur zal starten en deze zal op basis van eigen vervoer naar u komen. Dit is in de meeste gevallen het adres van uw bedrijf. De chauffeur zal vanaf dat moment tot uw beschikking staan. Alle chauffeurs zien er representatief uit en worden door middel van meerdere trainingen en briefings getraind.

 

Om gebruik te maken van deze ideale en vooral gemakkelijke service kunt u op de reserveerpagina heel gemakkelijk een reservering maken. Indien u voor een langere periode chauffeurs gevraagd heeft, kunt u ook telefonisch een reservering maken via 020 – 333 99 05.

Klik hier om online te reserveren!

of bel 24/7:
020 - 333 99 05