Onze tarieven zijn

zeer voordelig!

 

De chauffeursdiensten van OnzeChauffeur.nl

 

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van de OnzeChauffeur.nl chauffeursdiensten. Voor elke gelegenheid kunt u een chauffeur reserveren tegen een voordelig tarief. Op de tarievenpagina kunt overzichtelijk alle voorbeeld tarieven zien. Zo heeft u al een chauffeur ter beschikking voor een introductietarief 19,00 euro per uur exclusief BTW.

 

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de ophaal en wegbreng service, enkele rit en een retourrit. U zal dan door een van de medewerkers naar uw locatie worden gebracht. Doordat u in uw eigen auto wordt gereden, blijven de kosten laag, waardoor het bedrag voor een chauffeur goedkoper is dan bijvoorbeeld een taxi service.

 

U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een bob chauffeur, directie chauffeur, privé chauffeur en een studentenchauffeur.

 

U wordt gereden in uw eigen auto, waardoor u in een vertrouwde omgeving zit. Op deze manier zit u ontspannen achterin in uw eigen auto en kunt u bijvoorbeeld verder met uw werkzaamheden. Uw chauffeur zet u onder begeleiding af voor de deur zodat u uitgerust aankomt op uw eindlocatie.

 

Onze chauffeursdiensten service is ideaal: wanneer u een reservering heeft gemaakt, zorgen wij dat er een chauffeur voor u klaar staat op de bestemming die u heeft opgegeven tijdens het maken van uw reservering. OnzeChauffeur.nl is 24 uur per dag geopend en 7 dagen in de week.

 

U kunt uw reservering voor een van onze chauffeursdiensten direct hier online maken of per telefonische reservering via 020 - 333 99 05.

Klik hier om online te reserveren!

of bel 24/7:
020 - 333 99 05