Onze tarieven zijn

zeer voordelig!

 

Parttime Chauffeur - Ontdek het voordeel

 

Steeds meer bedrijven ervaren de gemakkelijke inzetbare parttime chauffeurs van OnzeChauffeur.nl. Het komt steeds vaker voor dat bedrijven operationele activiteiten detacheren. Via OnzeChauffeur.nl beschikt u namelijk al voor een introductietarief van 13,50 euro per uur exclusief BTW over een parttime chauffeur voor een langere periode.

 

Al onze chauffeurs zijn iedere dag inzetbaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Wij zorgen ervoor dat de chauffeur er representatief uit ziet. Indien u dit gewenst vindt is het ook mogelijk dat de parttime chauffeur uw bedrijfskleding draagt.

 

Om gebruik te maken van deze service kunt u heel gemakkelijk online een reservering maken op de reserveerpagina. Indien u speciale wensen heeft of wilt u voor een langere periode gebruik maken van de service, stuur dan een email naar info@OnzeChauffeur.nl.

 

Wij zullen in overleg met u de beste chauffeur voor u selecteren. Uw parttime chauffeur zal op basis van eigen vervoer naar uw locatie komen, die u heeft afgesproken met ons. Na het gebruik van de service ontvangt u automatisch een factuur met het totaalbedrag.

 

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, dan kunt u deze 24 uur per dag en 7 dagen per week stellen. Wij zijn te bereiken op 020 - 333 99 05 of via info@OnzeChauffeur.nl

Klik hier om online te reserveren!

of bel 24/7:
020 - 333 99 05