Onze tarieven zijn

zeer voordelig!

 

Uw ideale prive chauffeur

 

Ontdek en ervaar het ideale gemak van OnzeChauffeur.nl. Het voordeel van een prive chauffeur is dat u zorgeloos reist. U reist namelijk in uw eigen auto, waardoor u in een vertrouwde omgeving gereden wordt. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar, waardoor u altijd gebruik kunt maken van onze dienst.

 

Iedere dag kiezen klanten juist voor OnzeChauffeur.nl vanwege de excellente service en de flexibele inzet. Uw prive chauffeur zal volgens de door u opgegeven startlocatie voor u klaar staan en zal u brengen naar uw eindlocatie.  U kunt kiezen voor een enkele rit of een retourrit.

 

Indien de chauffeur tussentijds moet wachten, kunt u de opdracht geven dat de chauffeur bijvoorbeeld een eventuele boodschap voor u gaat halen. Hij of zij zal namelijk de gehele tijd tot uw beschikking staan. Hierdoor zijn deze personen flexibel en zijn de kosten voor het voordelig voor u. Voor een overzicht van onze tarieven, klik hier.

 

Onze prive chauffeurs hebben minimaal drie jaar rij ervaring en krijgen ieder half jaar een training om de kwaliteit op een hoog niveau te houden. Om gebruik te maken van deze dienst maakt u gemakkelijk hier een reservering maken. Na het maken van uw reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging.  U betaald pas op het moment dat de dienst is uitgevoerd, doormiddel van een factuur. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat u voldoende geld op zak heeft. Indien u voor een langere periode gebruik wilt maken van onze prive chauffeur service, stuur ons dan een email naar: info@onzechauffeur.nl.

Klik hier om online te reserveren!

of bel 24/7:
020 - 333 99 05