Onze tarieven zijn

zeer voordelig!

 

Ervaar een voordelige
studentchauffeur in Amsterdam

 

OnzeChauffeur.nl biedt verschillende chauffeurs aan in de regio Amsterdam voor elke gelegenheid. OnzeChauffeur.nl specialiseert zich in het aanbieden van voordelige studentchauffeurs in Amsterdam. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een studentchauffeur na een borrel, trouwerij of een op dag dat u veel afspraken heeft. Op deze manier kunt u blijven doorwerken en komt u toch op een flexibele manier van punt A naar punt B.

 

Het voordeel van een studentchauffeur in Amsterdam is dat deze gratis met het openbaar vervoer kunnen reizen, hierdoor worden er geen reis kosten in rekening gebracht. Dit houdt in, wanneer u kiest voor bijvoorbeeld een enkele rit, dat onze chauffeur op met het openbaar vervoer terug reist naar de begin bestemming. U hoeft dan niet te betalen voor deze kosten.

 

Op de reserveerpagina kunt u heel gemakkelijk een reservering maken. Na het maken van uw reservering ontvangt u binnen enkele minuten een ontvangstbevestiging waarin alle gegevens staan voor uw studentchauffeur Amsterdam.

 

Indien u nog vragen heeft, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend via het nummer 020 - 333 99 05.

Klik hier om online te reserveren!

of bel 24/7:
020 - 333 99 05